Skal du holde bryllup på Kokkedal Slot? Her kan du finde masser af information og inspiration til den store dag. Oplev magien ved et ægte slotsbryllup på Kokkedal Slot.

Find inspiration til jeres bryllupsbilleder:

En ægte Slotsoplevelse

På Kokkedal Slot får I mere end blot et bryllup – I får en autentisk slotsoplevelse. De sørger for hver eneste detalje, fra at hejse Dannebrog til at dekorere med sæsonens smukkeste blomster. Med Slotsparken som baggrund kan I udveksle jeres løfter i en eventyrlig og romantisk ceremoni, der vil blive husket for evigt. Oplev ægte romantik og elegance på Kokkedal Slot.

Se bryllupsbilleder fra Raadvad Kro

Fest og Dans

Efter en udsøgt middag venter Berckentin på jer med et stort dansegulv, en hyggelig bar og et loungeområde, der indbyder til uforglemmelige øjeblikke med jeres nærmeste. Træd ud på balkonen og nyd den betagende udsigt over golfbanen og skoven, mens I danser natten væk under stjernerne.

Smukke Vielser

Kokkedal Slot tilbyder muligheden for en smuk udendørs vielse i betagende omgivelser. Den majestætiske slotspark, gamle træer og velplejede haver danner den perfekte ramme om jeres unikke ceremoni under åben himmel. Lad jer inspirere af naturens skønhed og skab uforglemmelige minder, mens I siger “ja” til hinanden omgivet af historie og romantik.

Fotografering og Video

Mangler I en erfaren fotograf til at forevige jeres bryllup på Kokkedal Slot? Jeg har mange års erfaring med bryllupper på stedet og kender alle de gode steder til at tage fantastiske billeder. Lad mig hjælpe med at skabe smukke minder fra jeres store dag.