Højriis Slot og Gods bryllupper

Højriis Slot og Gods. Højriis Slot har en lang historie og er en af Danmarks ældste herregårde med flere store ombygninger fra 1800-tallet. I dag er det et yndet turistmål, idet man kan få lov til at løse et mordmysterie på slottet, hvor man skal rundt og finde ledetråde og hemmeligheder.

Læs mere om bryllupsfotografering i Jylland her.

Højriis Slot og Gods

Sagnet fortæller desuden

Sagnet fortæller desuden, at en herremand, der var kommet hjem efter at have været i krig for kongen, fandt sin hustru i armene på slottets forvalter.

Som straf blev de elskende murret inde. Under et uvejr i 1816 styrtede en vinduespille ned, og afslørede et hemmeligt rum i væggen med menneskeknogler, der smuldrede ved berøring.

Læs mere om fotografering ved Thisted her.

Historien om de indemurede elskende forklarer måske mange beretninger om spøgerier i netop denne del af slottet.

Der er sket et mord på slottet, så vi har brug for din hjælp til at opklare mysteriet!
Find din indre detektiv frem og gå på jagt efter skjulte spor, hemmeligheder, efterladte breve og meget andet rundt på slottet.

Find den rigtige fotograf

En Rejse Tilbage i Tiden

Højriis Slot og Gods inviterer dig og dine gæster på en magisk rejse tilbage i tiden. Med sine velbevarede bygninger og smukke, omgivende haver, tilbyder slottet en atmosfære, der er både ærefrygtindgydende og dybt romantisk.

Det er, som om tiden står stille her, hvilket giver parret og deres gæster en unik mulighed for at træde ind i en verden, hvor hverdagens travlhed synes at forsvinde.

Magiske Rammer for Din Store Dag

Højriis Slot tilbyder en række forskellige lokationer inden for slottet og på godset, som kan danne rammen om både vielsen og bryllupsfesten. Uanset om du drømmer om en udendørs ceremoni i de betagende haver, eller en mere traditionel indendørs vielse i en af slottets storslåede sale, kan Højriis Slot opfylde dine ønsker.

Efter vielsen kan gæsterne nyde en spadseretur i de smukke haver eller deltage i en guidet tur på slottet, hvor de kan lære om dets historie og hemmeligheder, inden festlighederne fortsætter med middag og dans.

En Kulinarisk Oplevelse

På Højriis Slot og Gods er den kulinariske oplevelse en vigtig del af bryllupsfesten. Slottets køkken er kendt for sin evne til at skabe udsøgte måltider, der kombinerer traditionelle danske retter med moderne kulinariske trends.

Alle råvarer er nøje udvalgte for at sikre den højeste kvalitet, og menuen tilpasses efter parrets ønsker og sæsonens bedste råvarer.

Gør Din Drøm Til Virkelighed

Med sin kombination af historisk charme, smukke landskaber og førsteklasses service, står Højriis Slot og Gods klar til at gøre din bryllupsdag til en uforglemmelig oplevelse.

Teamet bag slottet er dedikeret til at skabe personlige og skræddersyede bryllupper, der afspejler hvert pars unikke historie og drømme.

Læs mere om fotografering i Midtjylland her.

Uanset om du drømmer om et intimt bryllup eller en stor og storslået fejring, er Højriis Slot og Gods det ideelle sted at sige “ja” til hinanden og starte jeres fælles livshistorie omgivet af skønhed og historie.