Den ideelle romantiske kulisse til jeres uforglemmelige bryllupsdag
Harridslevgaard Slot tilbyder den ideelle romantiske kulisse til jeres uforglemmelige bryllupsdag. Her skaber de en unik oplevelse, der vil blive husket for livet, både af brudeparret og jeres kære gæster. For at sikre den perfekte dag afholdes der kun ét bryllup ad gangen.
Nyde bryllupskagen og eftermiddagskaffen kan I enten i Parken, hvis vejret tillader det, eller indendørs i smukke omgivelser som Vintersalen, Anne Lykke-stuen, Herreværelset eller Gallerigangen.
Når det er tid til fest, åbnes dørene til Riddersalen, hvor bordene er dækket op på elegant og eksklusiv vis. Stemningen vil være intet mindre end perfekt, med kun levende lys fra kandelabre og lysekroner, der skaber en fortryllende atmosfære.
Se vores bryllupsfoto galleri her
Bryllupsfotografering på Harridslevgard
Fotografering af bryllupper på Harridslevgard er en uforglemmelig oplevelse. Beliggende i smukke omgivelser, omgivet af den fantastiske natur i området, er dette stedet et sandt paradis for enhver brudepar.
Vi har altid haft en særlig kærlighed til at skabe smukke bryllupsbilleder her. For os er bryllupsfotografering ikke bare en opgave, det handler om at skabe magiske øjeblikke og samtidig sikre, at brudeparret får en dejlig dag.
Når brudeparret føler sig afslappede og nyder vores selskab, opstår de mest fantastiske bryllupsbilleder. Harridslevgaard Slot, beliggende på Fyn, kun 3 km fra Bogense og 30 km fra Odense, danner rammen om uforglemmelige minder.
Historien om Harridslevgaard
Harritslevgård, også kendt som Harridslevgård, er en historisk kronejendom, først dokumenteret tilbage i 1231. Den er nu en avlsgård under Gyldensteen Gods, beliggende i Skovby Sogn, Skovby Herred, Nordfyns Kommune. Hovedbygningen blev opført i 1606, gennemgik ombygninger i 1753, og dens tilhørende park strækker sig over 3,3 hektar.
Den oprindelige hovedbygning er blevet omdannet til et hotel. Haræslef nævnes så langt tilbage som i Kong Valdemar 2. Sejrs Jordebog fra 1231 som en del af kronens slotte.
I 1589 overtog rigsråd Breide Rantzau den daværende middelalderborg, nedrev den og opførte den nuværende renæssancebygning i tre etager med et stort, ottekantet trappetårn ud mod slotsgården. Hovedportalen er flankeret af sandstensplader mellem to skulpturer, der bærer Breide Rantzaus og hans tre hustruers navne samt byggeåret 1606.
Denne hovedbygning er kendetegnet ved sine svungne, sandstensafdækkede gavle og karnapper, dekoreret med liljeformede smedejernsankre. Slottet fremstod senere i en anden periode.